Pokličite nas

031 455 977

Elektronska pošta

info@camp-jezero.siLago Caffe - Lokal se nahaja ob vhodu v Camping Jezero Velenje. Ime izhaja iz italijanske besede Lago - Jezero.
Lokal ima notranji in zunanji del. Notranji del je povezan z recepcijo Kampa in je odprt preko celega leta. Zunanji del z velikim pokritim šankom v obliki ladjice, ter delno pokrito teraso, pa nudi odlično sprostitev ob pogledu na Velenjsko plažo. Zjutraj se prebujajte z nami ob vrhunsko pripravljeni kavi, čez dan pa si privoščite osvežilno pijačo v senci s prijatelji. Na Terasi Lago Caffe se nahaja manjši oder, kjer tedensko gostujejo izvajalci različnih žanrov, ki imajo za kuliso kar Velenjsko jezero, katerega gladina se proti večeru odene v številne odtenke sončnega zahoda.
Ločen del od lokala je še večnamenski prostor, namenjen zaključenim družbam in praznovanju različnih jubilejev. Sprejme do 50 oseb in se uredi po dogovoru glede na vaše želje in potrebe.

Dogodki in prireditve
15 September

24. URNI PIKIN ULTRA TEK


Kot uvod v letošnji 28. Pikin festival bo potekal 24 urni humanitarni tek "3. PIKIN ULTRA TEK", s pričetkom v petek 15.09 ob 18. uri ter zaključkom v soboto 16.09 ob 18. uri.

FBKontakt