Pokličite nas

031 455 977

Elektronska pošta

info@camp-jezero.si

Camping Jezero Velenje


Kamp Velenje leži tik ob Velenjskem jezeru. Nahaja se v bližini mestnega središča, do katerega vozi brezplačen avtobus. Odprt je od 1. aprila. do 31. oktobra. Gostom ponuja 100 opremljenih parcel z elektriko, mobilne hiške, urejene sanitarije, previjalnico in pralnico, v kateri si lahko perilo operete in posušite. Gostje z avtodomi bodo veseli oskrbovalne postaje. Prav tako lahko opravijo servis avtodoma ter svoj avtodom tudi operejo. V kampu je brezplačen Wi-Fi ter dostop do interneta na recepciji, kjer se vedno potrudimo, da bi vam lahko ustregli. Recepcija je odprta od 07:00 do 23:00. Na voljo so vam tudi prostor za piknike, indijanski šotor, manjše igrišče za otroke, ponujamo še animacijo za otroke, varstvo za otroke, tudi za tiste, ki ne bivajo v kampu. V našem baru vam postrežemo z odlično kavico. Trgovina je od kampa oddaljena približno en kilometer, zato smo se odločili, da vam vsak dan priskrbimo svež kruh, ki ga lahko naročite na recepciji. Možna je tudi izposoja koles. Priskrbimo pa vam lahko hitri tečaj golfa. Med zimo nudimo hrambo avtodomov, prikolic in čolnov.
V bližini kampa je športno središče z zunanjimi in notranjimi teniškimi igrišči, igriščem za odbojko na mivki, košarko, nogomet, mini golf in travnato golf igrišče s tremi luknjami. V samem kampu imamo Zoo Station - SUP in windsurf center.
Velenjsko jezero je poleti priljubljeno kopališče, na njem ne uživajo samo kopalci temveč tudi deskarji na vodi, jadralci z manjšimi jadrnicami. Na jezeru ob čolnarni je urejena obala s prodom, lesene tribune za sončenje, tuši in sanitarije. Možna je izposoja ležalnikov, senčnikov in različnih plovil za popolno doživetje na vodi, ogromne travnate površine pa nudijo številne druge možnosti za preživljanje prostega časa ob vodi. Lahko tudi supate, surfate, ribarite, lahko pa se enostavno pustite razvajati na pletnji, ki vas popelje po jezeru. Ogledate si lahko tudi vodno mesto, ki se nahaja na sredini jezera. Urejena je tekaška proga okoli jezera. Veliko je sprehajalnih in kolesarskih poti, zato je kamp Jezero odlična izbira za počitek ali aktiven oddih. Za ljubitelje jahanja pa v bližini deluje konjeniški klub. Lahko se podate tudi pod zemljo, saj se v bližini nahaja muzej premogovništva, kjer vas bodo z dvigalom spustili 160 metrov pod zemljo. Lahko pa se sprehodite, do samega Velenja in si ogledate tamka jšnji grad. Najbolj znani dogodek v Velenju, pa je seveda PIKIN FESTIVAL za otroke, ki vsako leto poteka v septembru.

Načrt kampa


Mobilne hišice


V kampu Camp Jezero Velenje razpolagamo s 7 mobilnimi hiškami kapacitete: 2 x 2 osebi, 5 x 4 osebe in 1 x 6 oseb.
Mobilna hišica kuhinja kopalnica TV / WI-FI klima
za 2 osebi  
za 2-4 osebe
za 4-6 oseb

Rezervacija


Rezervacija:*
Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za pripravo ponudbe oziroma rezervacije. Osebni podatki se ne shranjujejo.

Kontakt
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke