Pokličite nas

031 455 977

Elektronska pošta

info@camp-jezero.si

CAMPING JEZERO VELENJE


Privoščite si oddih v sveže prenovljenem kampu ob Velenjskem jezeru. Saj poznate občutek, ko parkirate svoj avto in preprosto sedete v prijetno senco dreves. Ampak ali si sploh lahko predstavljajte boljšo sprostitev od osvežujoče vode, ki nežno poškropi vaš obraz? Ali smeha vaših otrok, ko se podijo po igrišču? Z nami lahko plavate, surfate, jadrate in supate. Ste za izlet s kajakom ali kanujem? Oglasite se v šoli aktivnosti na vodi. Lahko se zabavate s svojimi otroci ali pa jih mi zabavamo namesto vas. In če neskončne sprehajalne in tekaške steze niso to kar iščete, bomo z vami raziskali skrite kotičke Savinjsko-šaleške doline.Cenjene goste iz Slovenije obveščamo, da lahko tudi pri nas vnovčite turistične bone/vavcerje.

Dogodki in prireditve
Trenutno ni obvestil.

Rezervacija


Rezervacija:*
Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za pripravo ponudbe oziroma rezervacije. Osebni podatki se ne shranjujejo.

Kontakt
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke